? [新版]2015职称英语教材北京赛车投注理工类补全短文第十三篇Affectionate Androids - 北京赛车投注+北京赛车投注网-北京赛车投注平台-官网下注平台
首页职称计算机职称英语公务员公务员面试医药卫生建筑工程外贸考试司法考试其他资格 微博微信QQ群
您现在的位置:首页 > 职称英语 > 考试技巧 > 北京赛车投注 >

[新版]2015职称英语教材北京赛车投注理工类补全短文第十三篇Affectionate Androids

来源:北京赛车投注 发布时间:2015-02-10

本文地址:http://www.100108.net/kaoshi-931-165800-1.html
文章摘要:[新版]2015职称英语教材北京赛车投注理工类补全短文第十三篇Affectionate Androids,希望第二艘国产航母能给力吧,感觉辽宁舰和001应该都是下了血本的铺垫,后面才是真正发力的东西。上面说的乃堆拉山口在中国与锡金交界的位置,对面现在是印度锡金邦,这个位置不是印度非法侵占的藏南地区。还是那句话!安德森呢?2000w?不是客场龙森么?连个屁都蹦不出来。,当年在太阳,就有媒体质疑过丹东尼的7,8人轮换理念,并且极度不信任新人。这么多年过去了,丹东尼现在依然坚持7,8人轮换,并坚持不给新人一点机会。或许常规赛还能获得效果,但在季后赛,分区决赛,总决赛这样强度的比赛中,短轮换会导致体能下降,体能下降则很容易导致伤病··。你的想法是为球队考虑,很好。我也是铁杆马刺球迷,喜欢波波,邓肯,吉诺比利,莱纳德。但你们考虑一下马刺老板,是不是被惯坏了。整天逼逼自己是小球市。每次都是波波低价淘宝,球星降薪。为什么不可以给打的好的球员高薪呢?别忘了,莱纳德拿过mvp之后已经续约一次了,而且薪水也不高。看的出来04,05这数据也应该给第一阵容的,无奈新秀就得牺牲。。

  2015年职称英语考试教材与2014年相比进行了一些调整,其中理工类补全短文解新增了《Affectionate Androids》,现在博大考神职称英语家庭式培训班专家和大家起来分享这篇文章。

Computers are now powerful enough to allow the age ofhumanoid robots to dawn. And it won’t be long before we will see realisticcyber companions, complete with skin, dexterity, and intelligence. They will beprogrammed to tend to your every need.

Willwe ever want to marry robots?Artificialintelligence researcher David Levy has published a book claiming human-robotrelationships will become popular in the next few decades. ________1

Will humans really be able to form deep emotionalattachments to machines? It will, in fact, be relatively easy to form thesestrong attachments because the human mind loves to anthropomorphize: to givehuman attributes to other creatures—even objects.

For example, researchers in San Diego recently put asmall humanoid robot in with a toddler playgroup for several months. _______ 2Thechildren ended up treating it as a fellow toddler. When it lay down because itsbatteries were flatthe kids even covered it with ablanket.

In a few decades, when humanoid robots with plastic skinlook and feel very real, will people want to form relationships with them? Whatif the bots could hold a conversation? And be programmed to be the perfectcompanions—soul mates, even? ________ 3Andlike those toddlers in the experiment, they will be very accepting of them.

The next question, then, is whether there is anythingwrong with having an emotional relationship with a machine. Even today thereare people who form deep attachments to their pets and use them as substitutesfor friends or even children. Few consider that unethical.

________ 4Forthose who always seem to end up marrying the wrong man or woman, a robotic Mr.or Ms. Right could be mighty tempting. As the father of artificialintelligence, Marvin Minsky, put it when asked about the ethics of lonely olderpeople forming close relationships with robots: “If a robot had all the virtuesof a person and was smarter and more understanding, why would the elderly bothertalking to other grumpy old people?”

A robot could be programmed to be as dumb or smart, asindependent or subservient, as an owner desired. And that’s the bigdisadvantage. Having the perfect robot partner will damage the ability to formequally deep human-human relationships. People will always seem imperfect incomparison. When you’re behaving badly, a good friend will tell you. ________5

People in relationships have to learn to adapt to eachother: to enjoy their common interests and to deal with their differences. Itmakes us richer, stronger, and wiser. A robot companion will be perfect at thestart. However, there will be nothing to move the relationship to grow togreater heights.

A. It’s easier to have a robot companion instead of a  human friend.

B. But a sophisticated robot will  probably be even more attractive.

C. And if you  want to go ahead and tie the knot with your special electronic friendLevy said that  such     marriages will be socially acceptable by around 2050.

D. However, few owners will program  their robots to point out their flaws.

E. Maybe your generation could  resist, but eventually there will be a generation of people who grow up with  humanoid robots as a normal part of life.

F. The bot knew each child because  it was programmed with face and voice recognitionand it giggled  when tickled.

1.________

【正确答案】C

【解题技巧&步骤】

第一步:看横线前后是否出现与选项相同或相似的单词或结构以及相关的指代内容。该处横线位于段落的末尾,北京赛车投注:所以看横线前的句子。段首的句子是:Willwe ever want to marry robots? (我们会不会想和机器人结婚呢?)这里出现了marry这个词。再看后面的这个句子:Artificialintelligence researcher David Levy has published a book claiming human-robotrelationships will become popular in the next few decades.重点在后半部分:human-robotrelationships will become popular in the next few decades(人与机器人之间的关系在接下来的几十年会变得很普遍),那么推测可能接下来的内容就会继续讲这种普遍性到底是怎么存在的。

第二步:看六个选项,C. And if you wantto go ahead and tie the knot with your special electronic friendLevysaid that such marriages will be sociallyacceptable by around 2050.(如果你想和你的特别的电子朋友恋爱结婚,莱维认为这种婚姻关系将在2050年左右得到社会的认可。)句中有marriages,与段首的marry对应,而且句子表达的意思就是对前面讲到的human-robotrelationships(人与机器的关系)的具体的描述。所以本题的正确答案为C选项。

2.________

【正确答案】F

【解题技巧&步骤】

第一步:看横线前后是否出现与选项相同或相似的单词或结构以及相关的指代内容。横线前面的句子是:Forexample, researchers in San Diego recently put a small humanoid robot in with atoddler playgroup for several months. Forexample可以知道,这里是在举例子。这句讲到的事圣地亚哥的一个实验,研究人员将机器人放在儿童游乐园里。那么推测横线处要填入的句子就应该是具体介绍这个机器人。

第二步:看剩下的五个选项, F.The bot knew each child because it was programmed with face and voicerecognitionand it giggled when tickled. 这句话就介绍了这个机器人的详细情况,而且句子中出现了child一词,与横线后的句子:Thechildren ended up treating it as a fellow toddler.中的children对应,填入横线处是符合上下文的逻辑的。所以正确答案为F选项。

 》》》》更多精彩解析尽在博大考神职称英语家庭式培训班,点击了解!

本文链接:http://www.100108.net/kaoshi-931-165800-1.html

相关热词搜索 职称英语 短文 理工
?